vrij voelen zangles Amersfoort
Inner Voice
Persoonlijke ontwikkeling
Wil je vooral werken aan je persoonlijke ontwikkeling dan is wellicht Inner Voice iets voor jou. Zingen doe je met je hele wezen. Daarom is zingen ideaal om holistisch te werken. Als je zingt geef je jezelf bloot, laat je jezelf zien. Je gaat uit je hoofd en in je lijf. Het is een prachtige manier om je met jezelf te verbinden, Wanneer je goed contact kan maken met jezelf, kun je je ook makkelijker verbinden met anderen. Voor de lessen Inner Voice hoef je niet mooi te kunnen zingen.
Lied dat je raakt
Een lied kan je zo raken, dat het gevoel achter het lied je iets te zeggen heeft. Er is dan iets in jou dat gehoord en gezien wil worden. Bij Inner Voice word je uitgenodigd om ruimte te geven wat je voelt en los te laten, wat losgelaten mag worden. De muziek kan je helpen om bij je gevoel te komen, te stromen en je te uiten.

‘zingen is voor mij stromen, verbinden, spelen en me vrij voelen.’

Wat ga je concreet doen
✓Je werkt vanuit een lied dat jou raakt. Je gaat dit lied zingen, contact maken met je lijf en voelen.
✓Je maakt klanken, waarbij je gaat ontdekken wat de verschillende klanken met je doen.
✓Je doet ademhalingsoefeningen om een lage ademhaling te bewerkstelligen.
✓Je werkt aan een rustig adempatroon.
✓Je gaat mediteren, om contact te maken met jezelf.
✓Zangtechnieken ten behoeve van ontspanning en in je lijf komen.
✓Oefeningen om los te komen van denken en analyseren.
Wat doet het
Ik kan niet zeggen wat Inner Voice voor jou gaat doen. Ik kan wel omschrijven wat de combinatie van zingen, meditatie, ademoefeningen en persoonlijke ontwikkeling mij gebracht hebben:
Mijn energielek is gedicht, minder malende gedachten, hierdoor beter slapen, gevonden waar mijn veiligheid zit, mijn eigen kracht vinden, meer zelfvertrouwen, vertrouwen, stevigheid, acceptatie, zelfliefde, minder snel oordelen, makkelijker mijn warme kant laten zien, vrijer en gelukkiger voelen, relaties zijn verbeterd, beter in grenzen bewaken, inzicht in wat contact met me doet, minder angstig en meer lef.
Mijn achtergrond
In maart 2020 zal ik mijn opleiding afronden bij Mens en Intuďtie. Deze korte beroepsopleiding van 4,5 jaar heeft de basis gelegd voor de combinatie van zang en persoonlijke groei. De Innervoice-Method is daaruit voortgevloeid. Verder heb ik 18 jaar leservaring, ben ik gediplomeerd zangdocent (Conservatorium jazz-zang), gediplomeerd leerkracht (Pabo).

Iets voor jou
Wil jij zingend werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Mensen mailen mij met verschillende wensen op dit gebied. Ik krijg mensen die les willen omdat ze een behoefte voelen om zich te uiten, hun eigen geluid willen vinden, steviger door het leven willen, werken aan adem, beter willen gronden en zich vrijer willen voelen. Ook mensen die los willen komen van spanning, kunnen hun voordeel doen.

Jouw investering
sessie van 1 uur €80,- excl. 21% btw
sessie van 1,5 uur €127,50 excl. 21% btw

Als zingen niks voor jou is
Soms vraagt een bepaalde functie in je werk bepaalde kwaliteiten. Werken aan adem geeft ontspanning. Daarnaast kom je rustig en 'in control' over als je laag ademt. Met een lage adem (buikademhaling of middenrifademhaling) kan je beter contact maken met je gevoel. Ik kan er een boek overschrijven. Beter is het om het zelf te ondervinden. Is zingen niks voor jou, maar wil je wel meer leren over ademhaling, houding, jezelf presenteren en stemgebruik? Kijk dan eens op de website van mijn trainingsbureau Spreken & Speechen.

Mirjam Lammertink, Het Zanghuis, Amersfoort Vathorst

Privacy